ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ Ε.ΟΧ.
04/04/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την επιλογή αναδόχου προμηθευτή, με ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης για την «Προμήθεια απορριμματοδεκτών» τουΔήμου Κέρκυραςμε σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά .

Η εν λόγω προμήθεια κατατάσσεται σε δύο διακριτές επί μέρους ΟΜΑΔΕΣ.

ΟΜΑΔΕΣ

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

(χωρίς ΦΠΑ)

ΟΜΑΔΑ Α

184.770,00

ΟΜΑΔΑ Β

14.400,00

ΣΥΝΟΛΟ (χωρίς ΦΠΑ)

199.170,00

ΦΠΑ (23%) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

45.809,10

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ

244.979,10

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να καταθέσει προσφορά είτε για το ΣΥΝΟΛΟ της προμήθειας είτε για μία ΟΜΑΔΑ αυτής, για το σύνολο όμως των ζητούμενων ειδών ανά ΟΜΑΔΑ  (Α΄ ή Β΄).

 

Τόπος Παράδοσης : Η παράδοση θα γίνει στον αποθηκευτικό χώρο που θα οριστεί από την Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κέρκυρας.  Οι μεταλλικοί επίστυλοι απορριμματοδέκτες θα πρέπει να έχουν συναρμολογηθεί  και τοποθετηθεί στις θέσεις που θα υποδειχθούν από τον Δήμο εντός του συμβατικού χρόνου παράδοσης.

Χρόνος Παράδοσης: Η προθεσμία παράδοσης των κάδων στον Δήμο ορίζεται  επί ποινή αποκλεισμού σε τρεις  (3) μήνες  από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης. Ο προσφέρων κατά την προσφορά του μπορεί να ορίσει μικρότερο χρόνο παράδοσης, για μέρος ή το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών. 

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται  σε  199.170,00€ χωρίς Φ.Π.Α.( 244.979,10 € με Φ.Π.Α.)

Η παρούσα προμήθεια χρηματοδοτείται από τα ανταποδοτικά τέλη  και θα βαρύνει τον  Κ.Α. 20.7135.012 του Δημοτικού Προϋπολογισμού για το έτος 2016.

Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτούνται εγγυήσεις συμμετοχής για κάθε Ομάδα, ως ακολούθως:

·      ΟΜΑΔΑ 1,  προϋπολογισμού  184.770,00 € (προ ΦΠΑ), εγγύηση συμμετοχής:  3.695,40  €,

·      ΟΜΑΔΑ 2,  προϋπολογισμού  14.400,00  € (προ ΦΠΑ), εγγύηση συμμετοχής:       288,00  €,

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ             3.983,40

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς που καθορίζουν τα έγγραφα της σύμβασης.

 

 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

β) Οι συνεταιρισμοί.

γ) Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

οι οποίοι έχουν το δικαίωμα κατασκευής ή /και  εμπορίας των προς προμήθεια ειδών και έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους -Μέλους της ΕΕ και έχουν την καταστατική τους έδρα, την κεντρική διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της ΕΕ, του ΕΟΧ και στο εσωτερικό των χωρών που είναι συμβαλλόμενα μέρη στη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του ΠΟΕ.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. - Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής, που περιγράφεται στο άρθρο 5 της Διακήρυξης.

 

Καταληκτική Ημερομηνία & ώρα υποβολής των προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 27 / 04 / 2016, ώρα 18.00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης, δηλ. με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος, ύστερα από τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας υποχρεωτικής για τον Δήμο Κέρκυρας δημοσίευσής της στο ελληνικό τύπο.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν. 4155/ΦΕΚ 120 Α’/29-5-2013 «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και άλλες διατάξεις» και στο 6ο άρθρο της Υπουργικής Απόφασης Π1/2390/ΦΕΚ 2677 Β’/16-10-2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε. Σ. Η. ΔΗ. Σ.)».

Το κείμενο της διακήρυξης καθώς και όλα τα τεύχη της εγκεκριμένης μελέτης θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κέρκυρας στη διεύθυνση: (URL)http://www.corfu.gr/ Ανοικτή Διακυβέρνηση/ Διαγωνισμοί Έργων και Προμηθειών, η διακήρυξη θα βρίσκεται αναρτημένη στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών: Τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι στις    /   /2016 και ώρα 10.00 π.μ.

Χρόνος Ισχύος Προσφορών: Έξι μήνες από την επόμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού, ήτοι έως τις     /   /2016.

Γλώσσα Προσφορών: Η Ελληνική.     Εναλλακτικές Προσφορές: Δεν γίνονται δεκτές.

Προκήρυξη του Διαγωνισμού στάλθηκε για δημοσίευση στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις      /   /2016.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή