ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ .
18/11/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά για την μίσθωση μηχανημάτων και προμήθεια αδρανών υλικών  έτους 2015 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά τμήμα του προϋπολογισμού συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 115.000,00 € χωρίς ΦΠΑ 23% , ή 141.450,00 € με ΦΠΑ  23% .

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ Κέρκυρας ,  την 09η Δεκεμβρίου 2015 , ημέρα Τετάρτη  και ώρα λήξης των προσφορών την 10:30 π.μ. .

 Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% του Προϋπολογισμού χωρίς ΦΠΑ , διάρκειας 150 ημερών

 δηλαδή

1.      Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό ποσού  569 ευρώ εφ’ όσον ο υποψήφιος προσφέρει μόνο για τον επί μέρους προϋπολογισμό του τμήματος Βορρά, ποσού  569 ευρώ εφ όσον ο υποψήφιος προσφέρει μόνο για τον επί μέρους προϋπολογισμό του τμήματος Νότου, ποσού  1.137 ευρώ εφ όσον ο υποψήφιος προσφέρει μόνο για τον επί μέρους προϋπολογισμό του τμήματος Κέντρου.

2.      Εφ όσον ο υποψήφιος καταθέσει προσφορά για 2 ή τρία επί μέρους τμήματα του προϋπολογισμού θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική  επιστολή με το άθροισμα των ανωτέρω αναφερόμενων ποσών

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και έως την 8η  Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 , από το Γραφείο Προμηθειών της ΔΕΥΑK .

 

Αρμόδια υπάλληλος η κ. Φαϊτά Αγγελική , τηλέφωνο 26610 46362.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή