ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
11/02/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σας ανακοινώνει την πρόθεσή του να υλοποιήσει Προγράμματα Επιμόρφωσης Εργοδοτών για Θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφάλειας στις επιχειρήσεις που υπάγονται στην κατηγορία Γ’ σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων (ν. 3850/2010) & απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους

Δίνεται η δυνατότητα και στους ίδιους τους εργοδότες επιχειρήσεων Γ’ κατηγορίας που απασχολούν έως και 49 άτομα, να αναλαμβάνουν οι ίδιοι τα καθήκοντα του τεχνικού ασφάλειας εφόσον επιμορφωθούν κατάλληλα [το άρθρο 12 παράγραφος 4 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (ν. 3850/2010)]. Για τον καθορισμό των όρων και προϋποθέσεων της επιμόρφωσης αυτής έχει εκδοθεί η 29331/1135/2013 (Β’ 3445) Υπουργική απόφαση. Ευνόητο είναι ότι η επιμόρφωση τεχνικών ασφάλειας γίνεται σύμφωνα με τις ανωτέρω αποφάσεις.

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 10 ωρών.
Τα προγράμματα κατάρτισης, όπως ορίζεται από την εγκύκλιο του Υπουργείου, θα ξεκινήσουν 30 ημέρες μετά την υποβολή τους, επομένως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει άμεσα να μας αποστείλουν την αίτηση εργοδότη  για την επιμόρφωσή του έγκαιρα, προκειμένου να προγραμματίσουμε τα τμήματα.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 35 ενδιαφερόμενοι για κάθε τμήμα.
Τα προγράμματα κατάρτισης, όπως ορίζεται από την εγκύκλιο του Υπουργείου, θα ξεκινήσουν 30 ημέρες μετά την υποβολή τους, επομένως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει άμεσα να μας αποστείλουν την αίτηση εργοδότη  για την επιμόρφωσή του, προκειμένου να προγραμματίσουμε τα τμήματα.
Το κόστος του σεμιναρίου για εργοδότες των επιχειρήσεων της Γ΄ κατηγορίας επικινδυνότητας, διάρκειας  10 ωρών ορίζεται  στο ποσό των 85 €,  ανά άτομο.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: Κόστος συμμετοχής 60€
Tο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ έχει εξασφαλίσει έκπτωση 30% στο κόστος συμμετοχής για τα μέλη του.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό ΠΑΚΕΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ & ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μας αποστείλουν πλήρως συμπληρωμένο την ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, με e-mail: corfucci@otenet.gr ή με fax στο 26610 40088.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/ και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Χειρδάρη Νίκο στo τηλ. 6945276455

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AitisiEkdilosisEndiaferontosErgodotiG_Katigorias.doc
ANAKOINOSI_PROS_MELI(G).doc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 30/4/2013 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ AΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (20/03/2013)