ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενέργεια Οριστικής υποβολής 1ης αίτησης χρηματοδότησης 2019 για το μέτρο «Μεταφορικό Ισοδύναμο» σε επιχειρήσεις.
03/04/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι από την 01/04/2019 και ώρα 12.00 είναι διαθέσιμη η ενέργεια της οριστικής υποβολής της 1ης αίτησης χρηματοδότησης για το έτος 2019 της δράσης του Μεταφορικού Ισοδύναμου Επιχειρήσεων.

 

Με βάση την πρόσκληση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, το διάστημα για επεξεργασία και οριστική υποβολή αίτησης χρηματοδότησης, ορίζεται από 01/04/19 έως και 05/05/19 και αφορά δαπάνες μεταφοράς εμπορευμάτων μέσω μεταφορικής εταιρείας ή δαπάνης ναύλου επαγγελματικού οχήματος από 01/01/2019 έως και την ημερομηνία οριστικής υποβολής της αίτησης.

 

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

  •  Μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου https://metaforikoisodynamo.gr/
  •       Εισέρχεστε στο σύστημα με χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της επιχείρησή σας, όπως κατά την υποβολής της  Αίτησης Συμμετοχής,
  •    Μπαίνετε   στην Αίτηση χρηματοδότησής σας και στη συνέχεια στο εικονίδιο/επιλογή Διαχείριση, προς επεξεργασία της αίτησής σας.

 1_F941620757.png

  • Στη σχετική αρχική οθόνη με τις βασικές καρτέλες της αίτησης βλέπετε στα δεξιά την καρτέλα της Υποβολής αίτησης.

 2_F1425320633.png

 

  • Κατόπιν εργασιών και επεξεργασίας της αίτησής σας, μπορείτε να εισέλθετε στην επιλογή της Υποβολής, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Έλεγχος Στοιχείων Αίτησης» και εφόσον δεν εντοπίζονται σφάλματα να υποβάλλετε οριστικά την αίτηση.

 

Συνιστάται να καταγράψετε προσεκτικά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, παραστατικά, εξοφλήσεις κ.α. στην αίτηση χρηματοδότησής σας προτού προχωρήσετε στην υποβολή, καθώς κατόπιν της οριστικοποίησης δεν υπάρχει από πλευράς σας δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας. Τονίζεται ότι η τελική υποβολή γίνεται άπαξ.

 

Προσοχή: Εάν δεν εκτελέσετε την επιλογή της οριστικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, τότε η αίτηση θα παραμείνει σε κατάσταση «Σε επεξεργασία» και δεν θα φαίνεται ως «Υποβληθείσα», με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ελέγχου και εν τέλει προς πληρωμή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mail επικοινωνίας kerkyra@diaxeiristiki.gr.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού

Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή