ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΈΡΕΥΝΑ | Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας
15/02/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του αναφορικά με την έναρξη της έρευνας στο πλαίσιο του συστημικού έργου με τίτλο «Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας» που διενεργείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/islandentre

 

Το ερωτηματολόγιο που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της έρευνας, θα είναι αναρτημένο στον παραπάνω ηλεκτρονικό σύνδεσμο για το διάστημα από 15/2/2023 έως 28/3/2023 προς συμπλήρωση.

 

Tο Επιμελητήριο Κέρκυρας καλεί όσα από τα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρούσα έρευνα να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο καθώς θα αποτελέσει τη βάση σύγκρισης για επόμενες έρευνες μελλοντικά. Η συμμετοχή είναι εθελοντική. Ωστόσο, η πλήρης και η ειλικρινής συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αναμένεται να οδηγήσει στην εξαγωγή ολοκληρωμένων και έγκυρων συμπερασμάτων.

 

Τα στοιχεία του ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις περί προστασίας δεδομένων, όπως αυτές ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Ερωτηματολόγιο_ΓΓΑΙΝΠ_Βαρόμετρο Νησ. Επιχειρηματικότητας (final)