ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ειδικό Σχέδιο Χρηματοδότησης Δράσεων Κυκλικής Οικονομίας
15/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Tο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προετοιμάζει το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΥΚΛΙΚΗΣ OΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  που αποτελεί  τη δράση Ο.7 του Νέου Σχεδίου Δράσης της Ελλάδας για την Κυκλική Οικονομία – Οδικού Χάρτη 2021-2025.
 
Το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΥΚΛΙΚΗΣ OΙΚΟΝΟΜΙΑΣ θα εξειδικεύει τους προβλεπόμενους πόρους των διαφόρων χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε να κατευθυνθούν σε δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας για την κυκλική οικονομία, τις επιχειρήσεις, το περιβάλλον, την κοινωνία. Το σχέδιο επίσης θα αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την καθοδήγηση των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα των ΜΜΕ) και των τραπεζών με σκοπό τη δανειοδότηση για ανάπτυξη δράσεων κυκλικής οικονομίας και θα περιλαμβάνει τη δημιουργία εργαλειοθήκης, χρηματοδοτικών εργαλείων και οδηγού για επενδύσεις στην κυκλική οικονομία. Το Σχέδιο, θα συμβάλλει επίσης στον διυπουργικό συντονισμό των χρηματοδοτήσεων σε τρέχοντα ή νέα προγράμματα που έχουν επιλέξιμες δράσεις σχετικές με τις θεματικές της κυκλικής οικονομίας που περιλαμβάνονται  στο Νέο Σχέδιο Δράσης της Ελλάδας. 
 
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη μας να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολογίου: 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 
Το ερωτηματολόγιο έχει 10 ερωτήματα, η συμπλήρωση του είναι απλή και απαιτεί μερικά λεπτά και οι απαντήσεις έως και τις 18/02/2022.
 
Τυχόν συμπληρωματικά στοιχεία μπορείτε να τα αποστείλετε στο e-mail: CEConsultation.ypen@gmail.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή