ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ | ''ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ''
07/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

96860400_2665211617138170_2818229871732326400_n_F1291221169.jpg

 

''Εξάγουμε Περισσότερη Ελλάδα ''

 

Με κεντρικό σύνθημα ΄΄Εξάγουμε περισσότερη Ελλάδα΄΄ το 'Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ενισχύει ακόμα περισσότερο την ελληνική εξωστρέφεια προς την ιταλική αγορά και δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του για αναζήτηση συνεργασιών και δικτύωσης στην αγορά της γείτονας χώρας.

 

Το ‘Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείτε στην μετά Covid 19 εποχή και ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ και διαδικτυακά.

Με νέες τρόπους και ασφαλείς μεθόδους θα μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με τους Ιταλούς Συνεργάτες σας .

 

Μη ξεχνάμε ότι η Ιταλία παραμένει ο Νο1 εξαγωγικός προορισμός για τα ελληνικά προ΄ι΄όντα.

 

Το ‘Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας είναι μέλος της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ιταλίας ( Unioncamere) καθώς και της Κεντρικής Ένωσης Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων (Assocamerestero) και αναγνωρισμένο από το ιταλικό και ελληνικό κράτος.

 

Για τη διαχρονική και την πολυετή υποστήριξή του προς τους έλληνες εξαγωγείς έχει απονεμηθεί στο Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας τιμητική διάκριση στα πλαίσια των GREEK EXPORTS AWARDS 2019.

 

https://www.epixeiro.gr/article/153857

 

Το 'Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας αποτελεί έναν από του βασικούς πυλώνες της ελληνικής εξωστρέφειας προς την Ιταλική Αγορά.

 

Οι ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν και ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για να ξεκινήσουν ή να διευρύνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα προς την ιταλική αγορά παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες του 'Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας στο τηλέφωνο 210.7213209 ή  στο mail: italia@italia.gr για να σας αποστείλουμε να αξιολογήσετε τη σχετική αίτηση εγγραφής σας καθώς και όλες τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε.

 

Η Ιταλία παραμένει με διαφορά ο "νούμερο ένα" προορισμός των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Όπως προκύπτει από την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και του ΚΕΕΜ επί των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

 

Το Ελληνο - Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας και

αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά , των ελληνικών επιχειρήσεων που προσδοκούν να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους στην γειτονική Ιταλία και των ήδη συνεργαζόμενων ελληνικών εταιρειών με την ιταλική αγορά.

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή