ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΕΥΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
07/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνουμε ότι η Η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ (DG GROW) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας καλεί στην παρουσίαση της Διαδρομής Μετάβασης (Transition Pathway) για τον τουρισμό[1].

 

Σε συνέχεια της διαδικασίας συνδημιουργίας για τη Διαδρομή Μετάβασης, στην οποία κι εσείς κληθήκατε να συνεισφέρετε με τη συμμετοχή σας στη δημόσια διαβούλευση που διενέργησε η Ευρ. Επιτροπή το 2021, η DG GROW προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους στον τουριστικό τομέα φορείς να συμμετάσχουν σε μια διαδικτυακή συνεδρία για τον τουρισμό στις 8 Φεβρουαρίου, όπου θα παρουσιαστεί η Διαδρομή Μετάβασης για τον τουρισμό. Η σύνοδος θα αποτελέσει επίσης ευκαιρία για να συζητηθεί η επόμενη φάση: από κοινού υλοποίηση της μετάβασης.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Ημερών Βιομηχανίας της ΕΕ 2022 (EU Industry Days 2022)[2]. Η φετινή διοργάνωση των «Ημερών Βιομηχανίας» θα ενθαρρύνει τις συζητήσεις σε όλα τα βιομηχανικά οικοσυστήματα σχετικά με την πράσινη και την ψηφιακή μετάβασή τους, προς στήριξη της ενίσχυσης της ανθεκτικότητας των εταιρειών της ΕΕ.

Επισυνάπτεται το σχέδιο προγράμματος της συνεδρίας «Tourism Spotlight».

Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε σε αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση, εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eu-industry-days.ec.europa.eu/

Μη διστάσετε να μοιραστείτε ή/και να κάνετε retweet την ακόλουθη ανάρτηση στο δίκτυό σας και στα κανάλια επικοινωνίας σας:

https://twitter.com/EU_Growth/status/1482000226076475397?s=20

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της DG GROWThomas Segretain (Thomas.SEGRETAIN@ec.europa.eu) και Lidia BRANCA (Lidia-Maria.Branca@ec.europa.eu).

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή