ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Eurasia Packaging Istanbul 2021- Buyer Mission Programme
28/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

TURKISH EMBASSY

COMMERCIAL COUNSELLOR’S  OFFICE

26, Righilis Str. 106 74 ATHENS/GREECE

Phone : 210- 72 22 196  Fax : 210- 72 42 948

E-mail :atina@ticaret.gov.tr 

 

 

ΑΘΗΝΑ, 27.09.2021

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓΙΑΤΗΝ

ΔΙΕΘΝΗΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

EURASIA PACKAGING ISTANBUL 2021 

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 20-23 Οκτωβρίου 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Διεθνής Εκθέσεις EURASIA PACKAGING ISTANBUL 2021 απότηνεταιρία Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. στην Κωνσταντινούπολη/Τουρκία με τηνεπιχορήγησητης Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB).

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς συσκευασίας, τεχνολογίας και εξοπλισμού συσκευασίας.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (19-22 Οκτωβρίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (19-22 Οκτωβρίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://packagingfair.com/en/

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 08.10.2021 στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
APPLICATION FORM
Announcement