ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ξεκινά ο 3ος κύκλος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ στην Κέρκυρα
03/11/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 eede

ΕΕΔΕ: Συνεχίζεται η διαδικασία συμμετοχής στελεχών επιχειρήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα 

 

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη της 3ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιειρήσεων στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στην Κέρκυρα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

 

Το πρόγραμμα μετρά 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και  περισσότερα από 4.200 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 26 πόλεις.

 

Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).  Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

 

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Πάτρα για τις ανάγκες του προγράμματος.

 

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 4.000€ μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τα testimonials στελεχών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα με τις απόψεις και τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf και στο link  http://www.eede.gr/uploads/files/MANAGER_T40.pdf μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση του περιοδικού Manager της ΕΕΔΕ. 

 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, websitewww.eede.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DT_EEDE_Metaptychiako_Kerkyra_15122016_F1029412208.pdf