ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση στην Τελετή Απονομής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
30/05/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

sdd_F1946186105.jpg  vdf_F909920843.jpg 

 

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σας προσκαλεί στην Τελετή Απονομής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (1η σειρά) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Η συγκεκριμένη Τελετή Απονομής είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού οι συμμετέχοντες που θα αποφοιτήσουν θα είναι οι πρώτοι απόφοιτοι του προγράμματος της ΕΕΔΕ στην Κέρκυρα. Εκ μέρους της ΕΕΔΕ, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία.

Να σημειωθεί ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ μέτρα 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και περισσότερα από 4.200 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 30 πόλεις.

Η επιτυχία του προγράμματος στην Κέρκυρα αποδεικνύεται και από την συνέχιση του προγράμματος καθώς και από την υποστήριξη των επιχειρήσεων. Η 2η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, ενώ η 3η σειρά προγραμματίζεται και έχει ως ημερομηνία έναρξης την 21η Οκτωβρίου 2016.
 
Στην Τελετή Απονομής θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας, ο κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης, ο Επιστημονικός Συντονιστής του Προγράμματος της ΕΕΔΕ, Καθηγητής Πέτρος Μάλλιαρης, ο κ. Σπύρος Καλούδης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κερκυραϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. καθώς και στελέχη εταιριών από την Κέρκυρα και την ευρύτερη περιοχή.

 
Για να δηλώσετε την παρουσία σας στην Τελετή ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Απονομή_Μεταπτυχιακό_ΕΕΔΕ