ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
25/02/2009
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Σεπτέμβριο του 2008 το Επιμελητήριο της Κέρκυρας ,στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος προώθησης της ανταγωνιστικότητας των κερκυραϊκών επιχειρήσεων ,προχώρησε σε αδελφοποίηση με το Επιμελητήριο της Φλώρινας.
       Εκτός της πράξης αδελφοποίησης ,υπεγράφη και Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων ,με σκοπό τη στενότερη επιχειρηματική συνεργασία των δύο φορέων. Στο πλαίσιο αυτού του Συμφώνου ,στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου της Φλώρινας ,η οποία θα έχει συναντήσεις στο στο χώρο του Επιμελητηρίου ,τόσο με τη Διοίκησή του ,όσο και με επαγγελματίες του νομού που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.
      Τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί από το Επιμελητήριο το πλήρες πρόγραμμα και οι κλάδοι που θα συμμετέχουν σ’αυτό.
     Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Χονδρογιάννης αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός ,έκανε την ακόλουθη δήλωση:
     «Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας συνεχίζουμε τον κύκλο των πρωτοβουλιών που έχουμε προγραμματίσει με σκοπό την τόνωση της εξωστρέφειας των κερκυραϊκών επιχειρήσεων και κατ’επέκταση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομικής τους δραστηριότητας.
      Αντιπαρατάσσουμε στις φωνές του λαϊκισμού και του φθηνού εντυπωσιασμού ,τη σοβαρότητα, το ρεαλισμό και τη συνεχή προσπάθεια ,με σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τα μέλη μας.».

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή