ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ Ε.Τ.Ε.Α.Ν. Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
03/04/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την  01-04-2015 του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με την  Ε.Τ.Ε.Α.Ν.
Το θέμα της εκδήλωσης «Παρουσίαση ενεργών δράσεων της Ε.Τ.Ε.Α.Ν. για την επιχειρηματικότητα» παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς προσέγγισε στελέχη όλων των τραπεζών της Κέρκυρας καθώς και μικρούς επιχειρηματίες οι οποίοι την τρέχουσα χρονική περίοδο αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ρευστότητας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  του Ε.Τ.Ε.Α.Ν. κ. Γεροντούκος δεν παρέλειψε να θίξει τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο χώρο των δανειοδοτήσεων και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος θα σκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κερκυραίοι επιχειρηματίες  και θα προσπαθήσει να τα επιλύσει όλα, αρκεί και εκείνοι από τη μεριά τους να καταγγείλουν οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες ή καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην μεταξύ επιχειρηματιών και τραπεζών συνεργασία.
Από τη μεριά του το Επιμελητήριο Κέρκυρας, ο Πρόεδρος κ. Χονδρογιάννης επεσήμανε ότι οι ανάγκες των καιρών και της νέας οικονομίας δεν θα επιτρέψουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος για απορρόφηση κονδυλίων που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στην Κέρκυρα, για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο θα αναλάβει να μεσολαβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία γίνεται από επιχειρήσεις και σε συνεργασία με το Ε.Τ.Ε.Α.Ν. να παρεμβαίνει σε όποια περιστατικά αποδεδειγμένα στερούν την πρόσβαση στον χαμηλότοκο τραπεζικό δανεισμό μέσω του Ε.Τ.Ε.Α.Ν. στον μικρό επιχειρηματία.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή