ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
11/01/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο ΕΦΕΠΑΕ, ενημερώνουν ότι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για το Πρόγραμμα «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Οι δυνητικά εντασσόμενοι επενδυτές, ενημερώθηκαν  από τη Γενική Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Μάγδα Πετροπούλου και από την Υπεύθυνη του Τμήματος Τουρισμού της Διαχειριστικής κα Ιφιγένεια Τσούκα.

Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική παρουσίαση σχεδίου υλοποίησης των έργων η οποία αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία, συγκεκριμένα το οικονομικό αντικείμενο και το φυσικό αντικείμενο του έργου. Για κάθε ένα στάδιο δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες όσων αφορά την προσκόμιση των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων. Επίσης, παρουσιάστηκαν  διεξοδικά  όλες οι αιτούμενες ενέργειες κάλυψης  των προϋποθέσεων της Υπουργικής Απόφασης Ένταξης  και Έγκρισης Χρηματοδότησης των έργων αυτών. Τέλος, απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων  δίνοντας τους τη δυνατότητα να λύσουν τυχόν απορίες τους.

Από την πλευρά του Επιμελητήριου Κέρκυρας τέθηκε αίτημα στα στελέχη της Διαχειριστικής για παρέμβαση στο Υπουργείο ώστε να παραταθεί η ημερομηνία υποβολής αίτησης επαλήθευσης – πιστοποίησης έργου πέραν τις 28/2/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο τηλέφωνο 26610-81026 (κα. Ντίνα Τσολακίδου).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή