ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΟΑΕΝ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
19/06/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

EOAEN_F933716312.JPG

Ο ΕΟΑΕΝ, μέλος του οποίου είναι  το Επιμελητήριο Κέρκυρας, απέστειλε επιστολή προς τους κκ. Ιωάννη Στουρνάρα, Υπουργό Οικονομικών και Κωστή Μουσουρούλη Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου με την οποία ζητεί την επέκταση του ειδικού καθεστώτος των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ σ’ όλα τα νησιά της χώρας μας, δηλαδή και στα Ιόνια νησιά και στην Κρήτη.

Διαβάστε στο συνημμένο το πλήρες κείμενο της επιστολής στο οποίο αναλύονται οι λόγοι που επιβάλουν την μείωση των συντελεστών ΦΠΑ.

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξ΄ αιτίας της γεωπολιτικής μειονεξίας των νησιών.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας είναι ενεργός αρωγός της προσπάθειας αυτής  που σκοπό έχει να ενισχύσει τη θέση του νησιώτη και φυσικά του Κερκυραίου επιχειρηματία στο οικονομικό γίγνεσθε της χώρας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
5375_F186581328.pdf