ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΡΩΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ BUSINESS TRIUMPH
17/08/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 ΡΩΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ BUSINESS TRIUMPH

Βράβευση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κέρκυρας και Ρωσίας.

Russia_0279_15_F1564927181.JPG

Απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 13/08/2012 στο Δημαρχείο Κέρκυρας τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρηματικότητας Business Triumph, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Συνέλευση της Επιχειρηματικής Κοινότητας της Ρωσίας. Σκοπός του Βραβείου είναι να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας και του εξωτερικού, οι οποίες εργάζονται με επιτυχία σε τομείς της επιστήμης και της οικονομίας, συνδυάζοντας σταθερή πορεία και εντατική ανάπτυξη. Την τελετή συντόνισε η Προϊσταμένη του Ρωσικού Πρακτορείου Οικονομικής Ανάπτυξης Σβετλάνα Ιβάνοβνα Τόφελιουκ.

Για την προσπάθεια τους στην κατεύθυνση της ανάπτυξης σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης και ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής. Για την προσπάθειά του στον τομέα της ασφάλειας τιμήθηκε ο Διοικητής Ιονίων Νήσων της ΕΛΑΣ, Δημήτρης Τσιότσιος, ενώ τιμητική διάκριση έλαβαν επίσης ο διευθυντής του ΕΟΤ Κέρκυρας Κώστας Τσουμάνης και ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κέρκυρα Νίκος Κάνουλας.

Russia_0282_15_F238673110.JPG

Ο κ. Χονδρογιάννης στον ευχαριστήριο λόγο του ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ  πολύ για την τόσο τιμητική για εμένα βράβευση, που ουσιαστικά απευθύνεται σε ολόκληρο τον Επιχειρηματικό Κερκυραϊκό Κόσμο και σε όσους πιστεύουμε στην φιλία των δυο λαών μας και την ενίσχυση της κοινής συνεργασίας.

Στέκομαι ιδιαίτερα στις κοινές θρησκευτικές μας παραδόσεις και άξιες που ενώνονται αυτές τις μέρες στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Σπυρίδωνα. Επανειλημμένως έχω τονίσει, αλλά θέλω και από τη θέση αυτή να καταδείξω, την σημασία και την σπουδαιότητα που εμείς δίνουμε στην διεύρυνση των ΕλληνοΡωσικών σχέσεων, και δεν παύω ποτέ να αγωνίζομαι για την συνεργασία στον οικονομικό και τουριστικό τομέα.

Η Ρωσία είναι μια μεγάλη χωρά με τεράστιες δυνατότητες και αποτελεί για την χωρά μας έναν παραδοσιακό σύμμαχο και ασφαλή εταίρο. Η οικοδόμηση ενός νέου οικονομικού μοντέλου συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδος θα συμπληρώσει αυτές τις παραδοσιακά καλές σχέσεις επ’ ωφελεία και των δυο λαών και ειδικότερα για το νησί μας που τόσο πολύ το αγαπάτε και το αγαπάμε. Επίσης πρέπει να διευρυθούν οι σχέσεις μας στον Τουριστικό Τομέα και να ειδικότερα τονίζω την ανάγκη να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία για την έκδοση της βίζας.

Κλείνοντας θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για αυτήν σας την ενέργεια και να υποσχεθώ ότι από την θέση αυτή θα συνεχίσω εγώ και οι συνεργάτες μου να προσπαθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών μας σχέσεων, αλλά και για την ενίσχυση της φιλίας των λαών μας».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή