ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
2o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
20/03/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ    

    Το Επιμελητήριο Κέρκυρας  (Τμήμα Υπηρεσιών )σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επαγγελματιών –Εμπόρων  και Βιοτεχνών Μωραϊτικων και Μεσογγής  ,θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο <<ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ >> .

    Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται στα στελέχη και σε όλους τους εργαζομένους και τους υπεύθυνους επισιτιστικών επιχειρήσεων  και συναφείς χώρους αναψυχής ,τους εργαζομένους στα επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων και τους εργαζομένους σε καφετέριες και μπαρ.

Θα είναι διάρκειας 12 ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 , ώρα 15.00-21.00  και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012  ,ώρα 09,30-15.30 στα Μωραϊτικα .

 

   Στόχοι του Σεμιναρίου είναι να δώσει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να αυξήσουν το βαθμό παραγωγικότητας και να αναπτύξουν εσωτερικά κίνητρα για ποιοτική εξυπηρέτηση και στους υπεύθυνους να οργανώσουν τη λειτουργία των τμημάτων τους με τον πλέον αποδοτικό τρόπο .

 

    Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν και είναι μια μικρή βοήθεια του Επιμελητηρίου στους επαγγελματίες της περιφέρειας ,ως οφείλει .Καλούμε δε όλους τους ενδιαφερομένους να το παρακολουθήσουν .

 Πληροφορίες   Πληροφ :κ.Χειρδάρη Νίκο ,Πρόεδρο Τμήματος Υπηρεσιών   (τηλ.6945276455       

            κ.Ρίζο Παναγιώτη ,Πρόεδρος ΣΕΕΒΜΜ ,τηλ.6944120677

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή