ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
20/03/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ   

   Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τη διάσωση –ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας και την αξιοποίησή της εκ μέρους της τουριστικής προσφοράς της Κέρκυρας ,το Επιμελητήριο Κέρκυρας (Τμήμα Υπηρεσιών ) σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης,Δ.Ε.Θιναλίων ,διοργανώνει Ημερίδα Κατάρτισης στελεχών επισιτιστικών μονάδων κάθε μορφής  με θέμα :<<ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ –ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ>> .   

 Η ημερίδα αυτή αποτελεί την αρχή μιας ολοκληρωμένης δράσης για τη διάσωση των τοπικών συνταγών και την ενσωμάτωσή τους στο μενού των ξενοδοχείων ,εστιατορίων ,και ταβερνών της περιοχής μας και την κατάρτιση των στελεχών της κουζίνας του νησιού στην ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ .   

 Το Σεμινάριο απευθύνεται στα στελέχη και σε όλους τους εργαζομένους και τους υπεύθυνους επισιτιστικών επιχειρήσεων .   

 Εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ.Νικ.Χονδρογιάννης .

Διάρκεια Σεμιναρίου :6 ώρες

Ημερομηνία Διεξαγωγής :Τετάρτη 28-3-2012  ,ώρα 15.00μμ

Τόπος διεξαγωγής:Αίθουσα Λέσχης Αρχιμαγείρων Κερκύρας

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης .

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ       

             Ο Πρόεδρος           

        Γεώργιος Π.Χονδρογιάννης 

Πληροφ :κ.Χειρδάρη Νίκο ,Πρόεδρο Τμήματος Υπηρεσιών   (τηλ.6945276455)        

            Κ.Κουρσάρη Κώστα ,Πρόεδρο Συλλόγου Καταστημ.Εστίασης Δ.Ε.Θιναλίων (τηλ.6977509425 )            

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή