ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ -ΛΗΞΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
05/01/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Κέρκυρα, 5/1/2011

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ -ΛΗΞΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ     


 Το Επιμελητήριο Κέρκυρας καλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του που είναι καταχωρημένες στο Ειδικό Μητρώο  Ασφαλιστών (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ -ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ)και η άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους έληξε την 31/12/2011, να υποβάλουν τα προβλεπόμενα από το Νόμο δικαιολογητικά για την ανανέωσή της έως  31/3/2012.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ανανέωση της άδειας πρέπει να ενημερώσουν την Υπηρεσία διότι μετά το τέλος της προαναφερόμενης ημερομηνίας και εφόσον δεν υποβληθούν τα δικαιολογητικά το Επιμελητήριο θα προβεί στην διαγραφή της επιχείρησης .

 Επίσης  ενημερώνει τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών των οποίων το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης έχει λήξει ,ότι προκειμένου να διατηρήσουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους ,πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στο Επιμελητήριο κάθε ανανέωση αυτού.

Για την ενημέρωση σας  παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο που αφορά στο ΦΕΚ2603/2011 σχετικά με την «Εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών διαμεσολαβητών».

 

 

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos FEK2603-11.asfalistikoi-diamesolavitespdf