ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»
21/10/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων μέλος του ΕΦΕΠΑΕ Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της υλοποίησης του ΕΠΑΝ ΙΙ καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας στην παρουσίαση του προγράμματος:

«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Η Εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σπύρος Δένδιας» του Επιμελητήριου Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2) στις 24 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00μμ.

Μέσω της Πράξης "Εναλλακτικός Τουρισμός", θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ή περισσότερων ειδικών ή/και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως: Αθλητικός τουρισμός αναψυχής, Θαλάσσιος τουρισμός, Τουρισμός υπαίθρου, Γαστρονομικός τουρισμός, Τουρισμός υγείας και ευεξίας.

Το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης (επιχορήγηση) του προγράμματος είναι 40% και αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις πριν την 1/1/2010.

Οι επιλέξιμες ενέργειες είναι οι παρακάτω:

  • ·        Εξοπλισμός
  • ·        Κτιριακά – διαμόρφωση χώρων – ειδικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις
  • ·        Προβολή – προώθηση
  • ·        Υπηρεσίες Συμβούλων
  • ·        Άλλες δαπάνες

Μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης υπάρχει δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής μέχρι το ποσό του 50% της Δημόσιας χρηματοδότησης.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 15 Σεπτεμβρίου 2011 έως και 15 Νοεμβρίου 2011 .

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο  Ενημέρωσης  του Επιμελητηρίου  Κέρκυρας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλ.2661081026/39813-4, Αριστοτέλους 2, 1ος όροφος (Υπεύθυνη κα Τζίνα Κυριάκη).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROSKLISIGIAIMERIDAENALLAKTIKOUTOURISMOU_F2052390611.pdf