ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΧΙ
21/07/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  21/7/2011

 ΓΡΑΦΕΙΟ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ στην Κέρκυρα, οι οποίες οδήγησαν στην απομάκρυνση τριών κρουαζιερόπλοιων από το λιμάνι της Κέρκυρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γ. Χονδρογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

                                               

΄΄Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί καίριο χτύπημα για τον τουρισμό του νησιού και την οικονομική δραστηριότητα γενικότερα.

 

Σε μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και το νησί μας, τέτοιου είδους γεγονότα αφαιρούν την οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του τόπου μας.

 

Αντιλαμβάνομαι τον αγώνα των Επαγγελματιών ΤΑΧΙ, είναι όμως απαράδεκτο, η κινητοποίησή τους ουσιαστικά να στρέφεται ενάντια σε άλλες κοινωνικές ομάδες, που αντιμετωπίζουν τα ίδια ή και σοβαρότερα προβλήματα με αυτούς.

 

Καλώ παράλληλα την Κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα, άμεσα να αποφασίσουν τι πρόκειται  να πράξουν, και να αφήσουν τους εγωισμούς και τους πειραματισμούς, που επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς .

 

Κοινός νους δεν υπάρχει;

 

Οι επαγγελματίες του νησιού δεν μπορούν να δεχθούν περαιτέρω μείωση του εισοδήματός τους και το Επιμελητήριο θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματά τους.΄΄

  

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή