ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
kalimera Corfu breakfast
31/05/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στην προσπάθεια του να στηρίξει την Κερκυραϊκή οικονομία και τις Κερκυραϊκές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας δημιουργούν  το δικό τους  kalimera  Corfu breakfast .

Η δημιουργία ενός μπουφέ πρωινού με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα  από κάθε γωνιά της χώρας μας είναι μια πρόταση της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.

Την πρωτοβουλία αυτή την υποστηρίζουν ένθερμα από την πρώτη στιγμή η ηγεσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, μάλιστα ο ΕΟΤ έχει θέσει υπό την αιγίδα του τέτοιου είδους εκδηλώσεις .

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης  μαζί με τον πρόεδρο της Λέσχης  Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Νικόλαο  Χονδρογιάννη συναποφάσισαν  να παρουσιάσουν την  Παρασκευή  03/06/2011 στο ξενοδοχείο Grecotel Daphila Bay Thalasso  το Κερκυραϊκό kalimera  Corfu breakfast  ώρα έναρξης  10:00 π.μ έως 15:00 μ.μ.

Τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτή την πρωτοβουλία  είναι μεγάλα για τα Ελληνικά αλλά περισσότερο για τα Κερκυραϊκά παραδοσιακά προϊόντα.

Το kalimera Corfu breakfast  απευθύνεται σε όλους τους τουριστικούς φορείς, ξενοδόχους, εστιάτορες και σε όλους τους επαγγελματίες των επισιτιστικών επιχειρήσεων καθώς και στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας θα συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις να στηρίζουν τα τοπικά προϊόντα.

 

        Ο Πρόεδρος                                                        Ο Πρόεδρος    

Επιμελητηρίου Κέρκυρας                            Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

  Γεώργιος  Χονδρογιάννης                             Νίκος   Χονδρογιάννης  

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή