ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης παρουσιάζει το έργο:
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης παρουσιάζει το έργο:
16/12/2009
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση

espa_F1777016342.JPG


Επιμελητήριο
Κέρκυρας

Κέρκυρα 15 Δεκεμβρίου 2009


Αγαπητό μέλος

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης παρουσιάζει το έργο:

«Προώθηση της Ευρυζωνικότητας
σε περιβάλλον ηλεκτρονικής συνεργασίας (Collaborationenvironment)
με χρήση τεχνολογιών γνώσης
για την υποστήριξη Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων»

Το έργο αυτό που αποτελεί μια ακόμη προσφορά του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στα μέλη του, φιλοδοξώντας να γίνει ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο στην άσκηση και στον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους αποσκοπεί στην παροχή ολοκληρωμένου περιβάλλοντος ηλεκτρονικής συνεργασίας με την αξιοποίηση ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα το έργο καταρχήν προβλέπει ασύρματο δίκτυο πρόσβασης στο Internet (WLAN) στο κτίριο του και ασύρματο δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης internet (WiFi) που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του κτιρίου του Επιμελητηρίου (Σπιανάδα και Λιστόν) αλλά και την νέα μαρίνα και το λιμάνι, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο ευρυζωνικές υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης γνώσης που υποστηρίζει την αναζήτηση πληροφοριών με εξατομικευμένο τρόπο σε διάφορα θέματα που αφορούν τις ΜΜΕ. Το σύστημα δίνει την δυνατότητα στην αναζήτηση με απλό τρόπο (λέξεις κλειδιά, κείμενο, ημερομηνία, τίτλοκλπ.) και συνεισφέρει στην ταχύτερη και ευέλικτη ανεύρεση της κατάλληλης πληροφορίας την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Τέλος η παροχή ολοκληρωμένου περιβάλλοντος ηλεκτρονικής συνεργασίας με την μορφή SaaS (Software as a Service) ολοκληρώνεται με εργαλεία που α) επιτρέπουν σε κάθε ΜΜΕ που θα το χρησιμοποιεί να βελτιώσει δραστικά τον τρόπο συνεργασίας της με τους εξωτερικούς της συνεργάτες επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό, παρακολούθηση και επικοινωνία κάθε ανάθεσης που πραγματοποιεί καθώς και αποτελεσματικότερη διαχείριση του συνόλου των εξωτερικών συνεργασιών της, β) δημιουργίας διαφημιστικής καμπάνιας μέσω διαδικτύου, γ) δημιουργίας και αποστολής newsletter σε πελάτες και συνεργάτες δ) δημιουργίας διαφημιστικών banners και ε) δημιουργίας προσωπικού χώρου καθημερινής με συνεχή και διαρκή διασύνδεση με εφημερίδες, περιοδικά και ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Η ευρυζωνικότητασήμερα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Με το συγκεκριμένο έργο το Επιμελητήριο της Κέρκυρας παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη του. Καλούμε όλα τα μέλη μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες ευρυζωνικότητας που παρέχονται για πληροφόρηση αλλά και να τις εκμεταλλευτούν  για να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους και να ανοίξουν ένα παράθυρο στον κόσμο της νέας ευρυζωνικής εποχής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

  

 


 

  

 

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή