ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Υπογραφή σύμβασης έργου ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
02/11/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Κέρκυρα 02.11.2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Υπογραφή σύμβασης έργου ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης ενημερώνει τα μέλη του ότι το μεσημέρι της Τρίτης 1η Νοεμβρίου 2022 υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», προϋπολογισμού 439.008 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Ως αντικείμενο του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ορίζεται η αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων, η προσθήκη συστήματος εξωτερικής θερμοπρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου, η θερμομόνωση του δώματος και ο εκσυγχρονισμός-ανακαίνιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

 

Με το εν λόγω έργο στοχεύουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων και τεχνολογιών, ειδικά σήμερα που η χώρα μας βιώνει μια έντονη ενεργειακή κρίση, συνεχίζοντας την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης πολύτιμων πόρων προς όφελος όλων. Επενδύουμε στην επόμενη μέρα, μέσω της λήψης πρωτοβουλιών με έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ