ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Corfu Food -Wine festival
27/09/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

 

 Corfu_Food_F754346017.jpg

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Corfu  Food -Wine festival, στις 24 και 25 Σεπτέμβρη 2022, στην Κέρκυρα. Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κέρκυρας το Επιμελητήριο Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Στέφανο Σπάτουλα.

 

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη αποτελεί ένα συνεργατικό σχήμα φορέων με στόχο  την  ανάδειξη, την προβολή  και την προώθηση  των αγροτικών προϊόντων,  τα οποία παράγονται  εντός της Περιφέρειάς μας. Είναι μια ετήσια πλέον εκδήλωση με στόχο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής. Η συμβολή της είναι σημαντική διότι διαφυλάσσεται η μοναδικότητα των προϊόντων αυτών, διασφαλίζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, ενώ σημαντικές είναι και οι συνέργειές της με τον τουρισμό.

 

Πλούσιο σε δραστηριότητες, δρώμενα και εκδηλώσεις το φετινό Φεστιβάλ κέντρισε το ενδιαφέρον των πολιτών αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προσέφερε τοπικά προϊόντα στο Φεστιβάλ και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου μας.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, όπως ανέφερε ο κ. Σπάτουλας,  θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την υλοποίηση τέτοιων δράσεων σημαντικών για τη προβολή του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU_CorfuFood-Winefestival_F1603727924.pdf