ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022, μέχρι 06/7/2022.
30/06/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΘΤο Επιμελητήριο Κέρκυρας προτίθεται να συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).

 

Η 86η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτόκολλων που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η ΚΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.  

 

Σημειώνεται ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

 

Η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους της οικονομίας τους, τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τις προοπτικές που δημιουργούνται από τις πρόσφατες εθνικές κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών.

 

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 86η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας θα καλύψει μόνο την δαπάνη ενοικίασης του χώρου. Οι υπόλοιπες δαπάνες θα βαρύνουν τους επιχειρηματίες.

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://forms.gle/3Hk1zoUE8btFEuMs6 ή αποστέλλοντας στο e-mail: info@corfucci.gr συμπληρωμένο το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής που θα βρείτε επισυναπτόμενο.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η εξόφληση της συνδρομής του τρέχοντος έτους στο Επιμελητήριο Κέρκυρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλέφωνα 26610 39813 και 26610 80575.

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

 

  • Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.

 

  • Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο τύπου.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
20220630_DELTIOTYPOU_F757364236.pdf
ENTYPOSYMMETOCHIS_F1550158114.docx