ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 170 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
26/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμπληρώνει φέτος 170 χρόνια παρουσίας στην οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή του τόπου και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως θεσμική δύναμη παρέμβασης για την ανάπτυξη, για την υγιή επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συνοχή.

 

Θα εξακολουθήσει να τιμά την παρακαταθήκη των ιδρυτών του και την προσπάθεια όλων όσοι υπηρέτησαν το όραμά του. Θα συνεχίσει, πάνω από όλα, να τιμά την εμπιστοσύνη των μελών του και να επιτελεί το ρόλο που αναλογεί στις αξίες και στην ιστορία του. 

 

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνει μία σειρά από εκδηλώσεις - δράσεις με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων για να τιμήσει τα 170 χρόνια από την ίδρυσή του. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ παρουσία του Προέδρου της κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, καθώς και εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της χώρας. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή Συμφώνου Αδελφοποίησης με το Επιμελητήριο Ευβοίας.

 

Το «παρών» στον εορτασμό θα δώσουν εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, καθώς και πλήθος πολιτικού κι επιχειρηματικού κόσμου.

 

Τέλος, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες τους για τη συνεισφορά τους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στις τράπεζες EUROBANK και Πειραιώς, στο Μουσείου ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, στη Φιλαρμονική ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και στον κ. Καλούδη Βασίλειου (μέλος ΔΣ) για τη μετακίνηση των επισκεπτών.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο τύπου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ