ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συνδιοργανωτής στο 6ο Συνέδριο Νανοτεχνολογίας στην Κέρκυρα- 6th ICAN-2019 το Επιμελητήριο Κέρκυρας.
27/06/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 banner_F937936623.jpg

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στο 6ο  Διεθνές Συνέδριο Νανοτεχνολογίας - 6ο IC4N -  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας.


Το IC4N είναι ένα ιδιαίτερα διεπιστημονικό συνέδριο που εστιάζει σε όλες τις πτυχές της νανοεπιστήμης και της νανοτεχνολογίας αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προβλήματα αναφορικά με την ενέργεια, το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.


Πρωταρχικός στόχος του συνεδρίου είναι να συνδυάσει μια υψηλής ποιότητας επιστημονικού διαλόγου σε ένα φιλικό περιβάλλον δίνοντας μία μοναδική ευκαιρία τόσο στους παλαιότερους και καταξιωμένους ερευνητές αλλά όσο και στους νεότερους ερευνητές να συναντηθούν, να επικοινωνήσουν και να αλληλοεπιδράσουν, με στόχο να τονωθεί η συνεργασία μεταξύ αυτών σε παγκόσμια κλίμακα.


Κατά τη φετινή διάλεξη της oλομέλειας, κύριος ομιλητής θα είναι ο Sir Fraser Stoddart, ο οποίος είναι βραβευμένος με το Νόμπελ Χημείας του 2016. Επίσης στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 150 διάσημους επιστήμονες από όλο τον κόσμο αποδεικνύοντας την σημασία του συγκεκριμένου φόρουμ και καθιστώντας το σε ένα διεθνές νανο-φόρουμ υψηλής ποιότητας.

 

Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και
Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή