ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Εκδήλωση με θέμα τον Τουρισμό από τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Δήμου Κέρκυρας.
05/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας σας καλεί να συμμετάσχετε στην ειδική εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

 

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Γραφείου Συνεδριακού Τουρισμού της πόλης της Θεσσαλονίκης, ξενοδόχους και επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς και εκπροσώπους πανεπιστημίων, ιδιωτικών κολλεγίων και άλλων παραγωγικών φορέων  που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον κλάδο της τουριστικής οικονομίας.

 

Σκοπός της ειδικής εκδήλωσης πέραν της παρουσίασης της πόλης της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού και επιχειρηματικού προορισμού, είναι και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον κλάδο της τουριστικής επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη συνεργασιών για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού καθώς και η δυνατότητα διάθεσης τοπικών προϊόντων στην αγορά της Βορείου Ελλάδος με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου και του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει στην ενίσχυση της ταυτότητας κάθε αξιόπιστου προορισμού.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται σε μία σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης που  ξεκίνησε το 2013, με τίτλο «Διπλωματία των πόλεων» και βραβεύθηκε το έτος 2016 από τα Greek Hospitality Awards. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Σμύρνη, Μιλάνο, Μπολόνια, Τελ Αβίβ, Κολωνία, Λευκωσία, Παρίσι, Βιέννη καθώς και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καστοριά, Ιωάννινα, Νάουσα και Καλαμάτα.

 

Συνημμένα η πρόσκληση της εκδήλωσης.

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

                  

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο τύπου της εκδήλωσης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ