ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμμετοχή στην Εθνική Επιτροπή Κρουαζιέρας
20/07/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΚΕΕ με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη ενημερώνει για την συμμετοχή του ως αναπληρωματικό μέλος εκπροσωπώντας την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Εθνική Επιτροπή Κρουαζιέρας.

 

            Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας συστάθηκε στις 14 Ιουλίου 2016 με κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρου Δρίτσα και της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά.

 

 Στόχος είναι η χάραξη και εφαρμογή ενός κοινού και ενιαίου στρατηγικού σχεδίου για την κρουαζιέρα και την προώθηση των απαιτούμενων μέτρων, κινήτρων βελτίωσης και ανάπτυξης της διεθνούς, ευρωπαϊκής και εθνικής κρουαζιέρας με την υποβολή προτάσεων για επίλυση προβλημάτων όπου και όταν εντοπίζονται. Με την Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας η  ελληνική Πολιτεία εξοπλίζεται με ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο για τη χάραξη πολιτικής, σε ένα κλάδο με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές και προσδοκώμενα οφέλη για την ελληνική οικονομία.

 

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIO_TYPOU_KROUAZIERA_CORFUCCI_20160720_F1945512541.pdf