ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 στη Θεσσαλονίκη
31/05/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Τουρισμού για το έτος 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 26 – 29 Μαΐου. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έλαβε μέρος στη συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας και προβάλλοντάς το τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Το Επιμελητήριο εκπροσωπήθηκε από τον Α΄ Αντιπρόεδρο  του κ. Καλούδη Σπύρο καθώς και από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της ΑΝΕΤΕΚ κα Κόλλα Κων/να και κα Μπορτς Μαρί.

 

Η έκθεση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών που παρευρέθηκαν στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (μεταξύ Βασιλικού Θεάτρου και Μακεδονία Παλλάς) και οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, το οποίο ανέδειξε Κερκυραϊκές επιχειρήσεις κυρίως στον κλάδο του Τουρισμού και στον κλάδο των Τοπικών Παραδοσιακών προϊόντων. Επίσης, υπήρχε διαθέσιμο υλικό γνωριμίας με την πόλη της Κέρκυρας, χάρτες και παρουσίαση των κυριότερων αξιοθέατων του νησιού μας.

 

Φιλοδοξία του Επιμελητηρίου είναι η συμμετοχή του σε τόσο αξιόλογα  γεγονότα προωθώντας και προβάλλοντας στο ευρύ κοινό τις επιχειρήσεις της Κέρκυρας με απώτερο σκοπό την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

1

3

2

4

5

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή