ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Βράβευση μαθητών τεσσάρων σχολείων του Νομού Κέρκυρας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εφαρμογής Never Lost.
24/06/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 19:00 βραβεύτηκαν στο Επιμελητήριο Κέρκυρας οι δημιουργοί του NEVER LOST. Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε από κοντά τους μαθητές των τεσσάρων σχολείων καθώς και τους καθηγητές.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας συνεχάρη μαθητές και καθηγητές για την καινοτόμο δράση και επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το δημόσιο σχολείο, υπό αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα, να αποτελεί χώρο έμπνευσης και δημιουργίας, αναδεικνύοντας μηνύματα αλληλεγγύης, ομαδικότητας και χρήσης νέων τεχνολογιών για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ειδικά σε αυτούς τους μαθητές μετά από την ευγενική προσφορά του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και γνωστού επιχειρηματία κ. Σπύρου Σιμάτη δόθηκε από ένα κινητό που να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες να έχουν άμεση επικοινωνία με τους γονείς τους και να μην χάνουν ποτέ τον προσανατολισμό τους. Μπορείτε να τη βρείτε στις εφαρμογές του Google Play Store με το όνομα NEVER LOST.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υπεύθυνους για τη δημιουργία της εφαρμογής NEVER LOST. Ως Κερκυραίοι νιώθουμε περήφανοι.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή