ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» για ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητήριο Κέρκυρας με σκοπό την αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ν. Κέρκυρας μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών δράσεων.
23/10/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου Κέρκυρας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών και δράσεων υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προς τις επιχειρήσεις - μέλη του, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένες υπηρεσίες  εφαρμογής ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος και ηλεκτρονικών κρατήσεων, με σκοπό την ανάδειξη των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων στη  νέα τεράστια διαδικτυακή αγορά.
Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες είναι οι εξής:


1) σύγχρονη και δυναμική Ιστοσελίδα (site) που θα προβάλει ολοκληρωμένα τις επιχειρήσεις του νομού στο Internet μέσω του  Επιχειρηματικού  Οδηγού  της  Ηλεκτρονικής Πύλης  του  Επιμελητηρίου,
2)ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικών   πωλήσεων   τοπικών   και άλλων προϊόντων  χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, σε όσους δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία - διακίνηση των τοπικά παραγόμενων ή/και άλλων προϊόντων, η οποία παρέχει τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των εν λόγω προϊόντων μέσω Ηλεκτρονικού Καταστήματος (E-shop), και,
3)στις τουριστικές επιχειρήσεις παρέχει υπηρεσίες προβολής και on line booking μέσω ενός πλήρους και αυτόνομου συστήματος ηλεκτρονικών  κρατήσεων  (e-booking). Η υπηρεσία booking ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα του καταλύματος πολύ εύκολα ενώ διασυνδέεται  και με το Τουριστικό  Portal  του  Επιμελητηρίου  αποκτώντας έτσι 2 κανάλια πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο και η Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου Κέρκυρας μπορείτε να απευθυνθείτε στην  κα Τσολακίδου, τηλ. Επικοινωνίας 2661081026 και email: anetek2014@gmail.com.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή