ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΕΔΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FORUM OF ADRIATIC
18/07/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) απέστειλε την ακόλουθη επιστολή

Προς τον Πρόεδρο και την
Διοικητική Επιτροπή του
Επιμελητηρίου Κερκύρας

ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια για την οργάνωση του Forum of Adriatic

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Κύριοι Σύμβουλοι,

     Οι κυρίες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκλησή σας να συμμετάσχουμε στο 14ο  Συνέδριο του Forum της Αδριατικής.
Θερμά σας συγχαίρουμε για την οργάνωση του Φόρουμ. Για μια ακόμη φορά τα Ελληνικά Επιμελητήρια έδειξαν τη συνεισφορά τους στην προώθηση της διεθνούς επιχειρηματικότητας. Η οργάνωση του Συνεδρίου υπήρξε υποδειγματική. Δώσατε τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τα αντικείμενα του ενδιαφέροντός τους και ταυτόχρονα να παρουσιάσουν τις δράσεις τους.
 Το Επιμελητήριο της Κέρκυρας επιβεβαίωσε την Ελληνική φιλοξενία. Οι φιλοξενούμενοι μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ωραία Κέρκυρα, να απολαύσουν την Ελληνική κουζίνα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον και όχι μόνον. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι, οι κυρίες του Δικτύου χόρεψαν για τους καλεσμένους μας παραδοσιακούς χορούς κατά την διάρκεια του δείπνου της πρώτης ημέρας.
Κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι, εκμεταλλευτείτε τη γυναικεία ευαισθησία, την πολυπραγμοσύνη των γυναικών, οι οποίες μπορούν να κάνουν θαύματα εάν τους δώσετε λίγο  χώρο. Το Δίκτυο περιμένει πάντα την εκπρόσωπο της Κέρκυρας για να οργανώσει δράσεις και στο δικό σας Επιμελητήριο.
    Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας χαιρετάμε με τις πιο θερμές ευχές για ένα καλό και καλοκαίρι, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων συναδέλφων μας.

Η Πρόεδρος                        Η Αντιπρόεδρος

ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ         ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΛΑΣΗ

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή