ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ
19/07/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γ. Χονδρογιάννης, μαζί με τους Αντιπροέδρους κκ. Π. Μεταλληνό και Παντ. Κοντό είχαν σήμερα την πρώτη συνάντησή τούς με τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Κ. Οικονόμου και την ομάδα του, με σκοπό να αξιοποιηθεί η προσφορά του κ. Οικονόμου για δωρεάν δημιουργία και φιλοξενία δικτυακής πύλης.

Η σκέψη για την ιστοσελίδα αυτή προέκυψε κατά την Ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέκρυρας και το Ιόνιο Πανπιστήμιο στις 13/3/2013 στην Ιόνιο Ακαδημία με τίτλο "Το μέλλον του τουρισμού στην Κέρκυρα"και κεντρική ομιλήτρια την λέκτορα του Πανεπιστημίου GLAMORGON της Μ. Βρετανίας, Dr. HEATHER SKINNER.

Στόχος της ανωτέρω δικτυακής πύλης θα είναι η προβολή των πολιτιστικών δρώμενων του νησιού (Πανηγύρια, Συναυλίες, Εκδηλώσεις) με στόχο την ενημέρωση των φιλοξενούμενων τουριστών, έτσι ώστε να αποκομίσουν μια πλούσια εμπειρία από το νησί μας, πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα και να αποτελέσει μια αφορμή για να επιστρέψουν και στο μέλλον. 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή