ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΙΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ ''REAL ALE 2013'' ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
03/04/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

REALALE2013_40_F1800999014.JPGΤο Επιμελητήριο  Κέρκυρας υποστηρίζει ενεργά με όλες του τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις όλων των κερκυραϊκών επιχειρήσεων  και ιδιαίτερα αυτές που γίνονται στο εξωτερικό και  πιστεύει ότι θα υπάρξουν και στο μέλλον ανάλογες προσπάθειες που προάγουν την κερκυραϊκή επιχειρηματικότητα. Τέλος συγχαίρει την κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία για την πανευρωπαϊκή της αναγνώριση.
 
ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  - ΕΛΛΑΔΑΣ  στην  Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ !

Στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπύρας στην Βρετανία « ταξιδεύει» για δεύτερη χρονιά,  η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία!!!

Το δημοφιλές φεστιβάλ για τους λάτρεις της μπύρας, το  International Real Ale Festival 2013 που  διοργανώνει η μεγαλύτερη αλυσίδα pub της Βρετανίας Wetherspoon, επέλεξε την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία ως ένα από τα  8 διεθνή ζυθοποιία, που θα φιλοξενήσει και θα προσφέρει την μπύρα της στους χιλιάδες επισκέπτες του, από σήμερα  έως τις 21 Απριλίου !

Για περισσότερες από δύο εβδομάδες, η Ionian Coffee Porter της Κερκυραϊκής, με την ελληνική σημαία στην ετικέτα της, θα σερβίρεται σε περισσότερα από 900 σημεία της αλυσίδας Wetherspoon σε ολόκληρη τη Βρετανία.

Οι μπύρες της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας τιμώνται για δεύτερη φορά στην Μ Βρετανία Το 2012 παρήγαγε την KOROIBOS  η οποία φιλοξενήθηκε ως η επίσημη μπύρα της Wetherspoon για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

***Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία στο 2663052072 ή info@corfubeer.com

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή