ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/04/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα για την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ιονίων Νήσων, "260 + έργα για τα Ιόνια Νησιά του 2030", το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργάνωσε σύσκεψη την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στην περιοδεία του στην Κέρκυρα, που αποτελούνταν από τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, τον κ. Γεώργιο Στύλιο, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή, Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τον κ. Θανάση Κοντογεώργη, Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου.

 

Από το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ο κ. Στέφανος Μέξας, η κα Μαριάνθη Ρέβη, ο κ. Στέφανος Σπάτουλας, ο κ. Βασίλης Καλούδης και ο κ. Γεώργιος Φαναριώτης καθώς και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Παρευρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας ο κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης καθώς και αρκετά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιμελητηρίων των Ιονίων Νήσων. Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι παραγωγικοί φορείς της Κέρκυρας.   

 

Πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων να εκθέσουν στα μέλη της κυβέρνησης τους προβληματισμούς και τα θέματα που τους απασχολούν.

 

 

                                                   Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos 2023_DELTIOTYPOU-CORFUPALACE_F860144616.pdf