ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση ανάδειξης υποψηφίων Επιχειρηματιών για την Βράβευση Έργων Ευποιΐας
30/05/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρόσκληση ανάδειξης υποψηφίων Επιχειρηματιών για την Βράβευση Έργων Ευποιΐας

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας μετά από πρόσκληση του ΙCC Ελλάς στο πλαίσιο των Βραβείων Ευποιΐας προς τιμήν του τίτλου «Έμποροι της Ειρήνης» που αποδόθηκε στους ιδρυτές του International Chamber of Commerce (ICC) γιατί έθεσαν ως στόχο την συμφιλίωση των λαών μέσω της διεύρυνσης των διεθνών εμπορικών συναλλαγών, επιθυμεί να αναδείξει τρεις επιχειρηματίες και να τους απονείμει το Βραβείο Ευποιΐας.

 

Τα Βραβεία θα αποδοθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Κέρκυρας προσκαλεί τους επιχειρηματίες μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα που ακολουθεί προκειμένου  να επιλέξει επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν υιοθετήσει πρακτικές επιχειρηματικής ηθικής και έχουν πραγματοποιήσει έργα Ευποιίας.

 

Παρακάτω είναι τα κριτήρια που θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να γίνει μια πρώτη επιλογή:

 

  1. Ο υποψήφιος επιχειρηματίας ενεργεί ως παράδειγμα για τους πολίτες, εμπνέοντας την επιχειρηματική κοινότητα, δείχνοντας πώς η επιχειρηματικότητα συμβαδίζει με τις υγιείς επιχειρηματικές πρακτικές.
  2. Ο υποψήφιος επιχειρηματίας είναι ένα εξέχων πρόσωπο και καλός επιχειρηματίας ο οποίος εφαρμόζει την κοινωνική υπευθυνότητα και το επιχειρείν.
  3. Ο υποψήφιος επιχειρηματίας έχει αναπτύξει και καλλιεργήσει επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές και με τα έργα Ευποιίας αναγνωρίζεται και εκτιμάται από την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

 

 

Η επιλογή των τριών προσώπων τα οποία θα βραβευθούν μεταξύ του συνόλου των προτάσεων που θα λάβει το ICC, θα γίνει από ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης. Στην πανηγυρική εκδήλωση θα προβληθούν τα επιτεύγματα των βραβευθέντων και θα παρουσιαστεί το έργο του κάθε βραβευόμενου.

Τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας, μπορείτε να τη βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

 

--->  https://forms.gle/waz6xL751rTnW3VM7

 

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15/06/2022.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ