ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Followgreen Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων
23/03/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει για το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων αναφορικά με την ανακύκλωση μπαταριών.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δελτίο Τύπου

 

«Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Βρες ποια είναι η σωστή πορεία μιας τελειωμένης μπαταρίας!»

Μια κίνηση αρκεί!

Το Followgreen Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε σχετικά με την ανακύκλωση μπαταριών. Το ήξερες ότι οι μπαταρίες όταν δεν ανακυκλώνονται, αλλά πετιούνται στα απορρίμματα, μπορεί να καταλήξουν στο πιάτο μας; Γι’ αυτό μην ξεχνάς να τις ανακυκλώνεις σε κάδο ΑΦΗΣ.

Λάβε μέρος στο GreenMission

«Βρες ποια είναι η σωστή πορεία μιας τελειωμένης μπαταρίας!»

& Κέρδισε έναν οικολογικό ανοξείδωτο θερμό

 

https://www.followgreen.gr/centralkerkira/Mission/Single/3153

 

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής - GreenMission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
23-03-2022-DELTIOTYPOU_F1003447669.doc