ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενημέρωση για πρόγραμμα Επιχειρηματικού Erasmus_'Erasmus for Young Entrepreneurs'
23/03/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την επιστολή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος αναφορικά με την ανακοίνωση που έλαβαν από τα Ευρωεπιμελητήρια σχετικά με το πρόγραμμα 'Erasmus for Young Entrepreneurs'. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι την 8η Ιουνίου 2022, με το συνολικό του προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ και διάρκεια 4 έτη.

Συγκεκριμένα αφορά σε ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους και φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους συναδέλφους, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες σε αυτό χώρες.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο και στα παρακάτω link:

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

 

F&TPortal:https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/smp-cosme-2021-eye-01<https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/smp-cosme-2021-tsmfriend-01>
EISMEA:https://eismea.ec.europa.eu/funding-opportunities/calls-proposals/erasmus-young-entrepreneurs_en (for download of an EYE specific Annex).
EYE: www.erasmus-entrepreneurs.eu<http://www.erasmus-entrepreneurs.eu
>


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AP1366EPISTOLI_DIEFTHYNTI_KEEE_F249797849.pdf