ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Δράσεις για την προώθηση συνεργασιών ελληνικών και ιαπωνικών επιχειρήσεων σε αφρικανικές χώρες και στο Βιετνάμ
08/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Διοργάνωση διαδικτυακών Β2Β συναντήσεων για την προώθηση συνεργασιών

 

ευρωπαϊκών και ιαπωνικών επιχειρήσεων για δραστηριοποίηση στο Βιετνάμ

 

Το EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας ΕΕ και Ιαπωνίας για τη συνδεσιμότητα και με σκοπό την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών ευρωπαϊκών και ιαπωνικών επιχειρήσεων για δραστηριοποίηση στο Βιετνάμ, διοργανώνει διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις, ως εξής:

• Στις 7 Μαρτίου 2022 εναρκτήρια εκδήλωση για την παρουσίαση των επιχειρηματικών προοπτικών και ευκαιριών, συμπεριλαμβανόμενων επιτυχημένων παραδειγμάτων ευρωιαπωνικής επιχειρηματικής συνεργασίας στο Βιετνάμ.

• Στις 8 και 9 Μαρτίου 2022 διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στις εξής περιπτώσεις:

• Ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητες στο Βιετνάμ ή στη Νοτιοανατολική Ασία γενικότερα και θα επιθυμούσαν τη συνεργασία με ιαπωνικές επιχειρήσεις για ενίσχυση και επέκταση των εργασιών και των δυνατοτήτων τους.

• Ελληνικές επιχειρήσεις που ήδη συνεργάζονται με ιαπωνικές, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν από κοινού με τον Ιάπωνα εταίρο τους, με σκοπό την αναζήτηση εταίρων στο Βιετνάμ.

• Ελληνικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμη δραστηριότητα στο Βιετνάμ ή στην Ιαπωνία, αλλά έχουν συγκεκριμένη επιχειρηματική πρόταση και θα επιθυμούσαν να αξιοποιήσουν τα ιαπωνικά δίκτυα στην περιοχή της ΝΑ Ασίας .

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι τις 6 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο EU Japan Industrial Cooperation Center, https://www.eu-japan.eu/ , EJP3A@eu-japan.or.jp , ή στο Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο, ecocom-tokyo@mfa.gr , Τηλ. +81-3-3404-5853, +81-3-3404-1195.

 

Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos 2022.02.03 - Συμμετοχή στο EU-Africa Business Forum - Ανακοίνωση
velos 2022.02.03 - Συμμετοχή στο EU-Japan Business Matchmaking with Vietnam - Ανακοίνωση
velos EUJC_EABF22_Final Flyer