ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση στη Διαδικτυακή Παρουσίαση: ''Νέες Ψηφιακές Αφηγήσεις από το Μουσείο Καποδίστρια'', Σαββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
07/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Tο Μουσείο Καποδίστρια - Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών, σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Νέες Ψηφιακές Αφηγήσεις από το Μουσείο Καποδίστρια»,

η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17.30.

 

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πράξης με τίτλο «Δράσεις για την ανάδειξη και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του Μουσείου Καποδίστρια: α) Ψηφιακή Προβολή Ιστορικού Κτήματος οικίας Καποδίστρια, β) Ψηφιακή εφαρμογή με τίτλο: Ο Ιωάννης Καποδίστριας, τα Επτάνησα και η Επανάσταση του 1821», που έχει ενταχθεί στο  Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω zoom, καθώς και στους λογαριασμούς Facebook και στο YouTube του Μουσείου Καποδίστρια.


Η διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM*
Zoom Linkhttps://us02web.zoom.us/j/81058513410?pwd=S3ZRWnYyNUVzdlZkamlGSGpOTWxIQT09

και θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το Facebook και Youtube του Μουσείου Καποδίστρια (Capodistrias Museum)


* Το Zoom meeting της παρούσας εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά και θα καταγραφεί στις πλατφόρμες Youtube και Facebook του Μουσείου Καποδίστρια. Συμμετέχοντας στο Zoom meeting, αποδέχεστε την καταγραφή και αναμετάδοση στις παραπάνω πλατφόρμες.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos Πρόγραμμα
velos Πρόσκληση