ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Έκθεση EXPO CORFU 2022
31/01/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΙΝ, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών και Εστίασης  EXPO CORFU 2022” με αυτόνομο περίπτερο που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως και 21 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Λιμένα Κέρκυρας.

Η ΕXPO CORFU 2022 αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών προϊόντων της Ιόνιας Γης, για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Σκοπός της συμμετοχής της Σύμπραξης είναι η επιπρόσθετη αναγνωσιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων των Ιονίων,  η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς τους.

Στόχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι επίσης να στηρίξει κυρίως τους μικρούς παραγωγούς των Ιονίων οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής λόγω κόστους, για αυτό και θα τους φιλοξενήσει στο περίπτερό της ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Σύμπραξης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Φόρμα Συμμετοχής) στο       email:  ionian.agro@gmail.com, το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10 Φεβρουαρίου 2022.

Το κόστος ιδίας συμμετοχής καθώς και τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν εξ’όλοκλήρου την Aγροδιατροφική Σύμπραξη.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης της  Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, στα τηλέφωνα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΙΝ 2661362281, κα Βλάχου και κα Χυτήρη.

Με εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ  ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΙΝ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

 

 Πατήστε εδώ για να δείτε το ENTYΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

 

Αφίσα - EXPO CORFU 2022

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ENTYΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ- ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ