ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EXPO CORFU
19/01/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά & Επαγγελματικός, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και είχε αναβληθεί λόγω COVID-19, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19-20-21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας. Στόχος της EXPO CORFU 2022 παραμένει η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της ExantasGreece.

H EXPO CORFU 2022 απευθύνεται στους επαγγελματίες στο χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού. Τα παραπάνω καθιστούν ακόμη μεγαλύτερη τη σημασία της εκδήλωσης, καθώς όπως δείχνουν οι προβλέψεις, η τουριστική περίοδος για το 2022 θα έχει ανοδική πορεία και η ανάγκη για ταξίδια θα είναι μεγαλύτερη μετά τη δύσκολη περίοδο που διένυσε ολόκληρος ο πλανήτης.

Κατά τη διάρκεια της EXPO CORFU 2022 θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και άλλα δρώμενα που θα απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες της, όσο και στους συμμετέχοντες. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας με βάση τα πρωτόκολλα για τον COVID-19 που θα ισχύουν κατά το διάστημα διεξαγωγής της Expo Corfu.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορίες στο τηλ. 6932362875 Με εκτίμηση Σπυριδούλα Ασωνίτου Exantas Greece info@exantasgreece.com 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Επιστολή EXPO CORFU 2022