ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ EUROBANK & ΟΜΙΛΟΥ EPSILON NET ΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MY DATA
27/07/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Γνωστοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς η ειδική συμφωνία Eurobank & Ομίλου Epsilon Net για πλατφόρμα My Data Στο σχετικό έγγραφο της Eurobank αναφέρονται τα ακόλουθα: «Στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης για τις επιχειρήσεις, εντάσσεται και η υποχρέωση διασύνδεσής τους με την πλατφόρμα My Data της ΑΑΔΕ από την 1η Ιουλίου 2021.

Η Eurobank, πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό και με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων πελατών της στη συμμόρφωση αυτή, προχώρησε σε στρατηγικό επίπεδο στη σύναψη ειδικής συμφωνίας με τον Όμιλο της Epsilon Net.

Με βάση τη συμφωνία, οι επιχειρήσεις-πελάτες της Τράπεζας έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε τα προϊόντα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της σειράς SMART σε τιμή χαμηλότερη κατά 40%, λόγω προνομιακής επιδότησης από την Τράπεζα, ενώ παράλληλα θα λαμβάνετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες ενημέρωσης & υποστήριξης από την Epsilon Net, σε θέματα νομοθετικής συμμόρφωσης και τεχνολογικής καινοτομίας.

Ο Όμιλος της Epsilon Net αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο πληροφορικής στην Ελλάδα στον τομέα των λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, με 8 θυγατρικές, περισσότερους από 70.000 πελάτες και περισσότερα από 750 εξειδικευμένα στελέχη & εργαζομένους. Οι λύσεις του Ομίλου καλύπτουν το σύνολο των αναγκών από το επίπεδο της μικρής επιχείρησης, μέχρι και αυτές που αντιμετωπίζουν μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι.

Οι νέες και καινοτόμες Web εφαρμογές έκδοσης παραστατικών της σειράς Epsilon Smart, παρέχουν απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε., διασφαλίζουν την συμμόρφωση με την νομοθεσία, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν το επίπεδο λειτουργίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του Epsilon Smart είναι on line επικοινωνία με το λογιστικό γραφείο που υποστηρίζει την επιχείρηση. Ειδικές εκδόσεις της σειράς καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων λιανικής, παροχής υπηρεσιών, ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και τουριστικών καταλυμάτων.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που αγορά προσπαθεί να ανακάμψει, κοινό μας χρέος είναι να στηρίξουμε, ο καθένας από το χώρο του, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν κοινοποιήσετε την παρούσα ενημέρωση στα μέλη σας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή