ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενημερωτική e-ημερίδα σχετικά με την επιδότηση δανείων για πληττόμενους από τις συνέπειες του COVID-19 (Πρόγραμμα ''Γέφυρα'')
17/08/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα σχετικά με το νέο πρόγραμμα "Γέφυρα".

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των φορέων για το νέο πρόγραμμα γέφυρα, μπορεί να πραγματοποιήσει για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερωτική e-ημερίδα ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Η διάρκεια της e-ημερίδας υπολογίζεται στη 1 ώρα και θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η e-ημερίδα θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου. Σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής, θα ακολουθήσει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Όσες επιχειρήσεις-μέλη μας ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Παρακαλούμε προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή για την e-ημερίδα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και υποβάλλετε την αίτησή. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedMV9cjmGgHUw9YtM6lbARRqIYHnw6MnXfFlIsDgJBI4am8g/viewform 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κέρκυρας Πρόεδρος του Περιφερειακού

Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ