ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Χαιρετισμός Προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιου Π. Χονδρογιάννη στην Εκδήλωση με θέμα τον Τουρισμό.
13/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

Κατά την σημερινή ειδική εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Δήμου Κέρκυρας, η οποία διεξήχθη το πρωί στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Palace, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης δήλωσε τα εξής:

 

Αγαπητοί Κυρίες και κύριοι,

Σας καλωσορίζω  στο νησί μας και χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης να διοργανώσει τη συγκεκριμένη ειδική εκδήλωση για τον τουρισμό, με την συμμετοχή του Δήμου Κέρκυρας και δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξή μας ως Επιμελητήριο σε τέτοιου είδους ενέργειες που στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Διαχρονικά το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενθαρρύνει δράσεις  οι οποίες δύναται να τονώσουν τον τομέα του τουρισμού, συνδυάζοντας τον με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας.

Άλλωστε το Επιμελητήριο Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη Δ.Ε.Θ. και έχει αδελφοποιηθεί με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 

Ας προσπαθήσουμε με την συνεργασία σας, να ξαναφέρουμε την Κέρκυρα στον υπ’ αρ. 1 προορισμό των σχολικών εκδρομών, όπως άλλοτε, καθώς πλέον με την κατασκευή της Εγνατίας οδού διευκολύνεται η μετακίνηση από και προς το νησί μας.

Επίσης, ας μην λησμονούμε ότι η Κέρκυρα έχει εξελιχθεί σε σημαντικό θρησκευτικό προορισμό, με πλήθος πιστών να επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας που με ξεχωριστό τρόπο εορτάζει το Άγιο Πάσχα όλες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος.

Με πρωταγωνιστή λοιπόν στη σημερινή μας εκδήλωση τον τουρισμό, όπου αναμφίβολα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού, ας καλλιεργήσουμε σχέσεις αλληλοβοήθειας και συνεργασίας προς όφελος των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη προσοχή σας.”

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

 

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή