ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενημερωτική ημερίδα για τον ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
15/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 LOGO

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τον ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR).

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα “Σπύρου Δένδια” (2ος όροφος) του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην Αριστοτέλους 2, ΤΚ 49100.

 

Στην ημερίδα θα παρουσιάζονται και θα αναλύονται οι προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ή/και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα

 

Η ημερίδα απευθύνεται στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας που διαχειρίζονται ή/και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, συνεπώς ενδιαφέρον έχουν όλα τα μέλη με βάση τα στοιχεία που διατηρούν και διαχειρίζονται (αρχεία, κρατήσεις, λογιστήριο, κοινωνικά δίκτυα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κτλ.).

 

Η ημερίδα αποσκοπεί στην βασική ενημέρωση για τον νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679, καθώς και τις πρακτικές εφαρμογής τους με βάση τις κατευθύνσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλ. 2661080575-6, κα. Κουλούρη Σπυριδούλα και κα. Γαστεράτου Μαρία.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Πατήστε πάνω για να δείτε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ της Ημερίδας με τους εισηγητές.

 


 

 poster

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
POSTER