ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συνεργασία ΚΕΕ με εταιρεία παροχής υπηρεσιών μέσω κάρτας υγείας
03/02/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΚΕΕ με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη, σας ενημερώνει για τη πιλοτική δράση διάθεσης κάρτας υγείας με διακριτικό τίτλο «EY club». Πρόκειται για μία ετήσια οικογενειακή κάρτα υγείας που αντιστοιχεί σε 4 συνολικά άτομα  για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και είναι επιχειρηματίες-μέλη των Επιμελητηρίων.

 

Ο κάτοχος της κάρτας εξασφαλίζει πανελλαδική πρόσβαση σ’ ένα επιλεγμένο δίκτυο ιδιωτικών παρόχων υγείας για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση θεμάτων  υγείας στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, με εξαιρετικά προνομιακές τιμές και πλήθος δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων σε συγκεκριμένους παρόχους υγείας. Επίσης εξασφαλίζεται η διαχείριση κάθε περιστατικού μέσα από το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο του «ΕΥ club» με σκοπό να υπάρχει άμεση ανταπόκριση, ενημέρωση και εξυπηρέτηση των κατόχων της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26610 39813-4 του Επιμελητήριου Κέρκυρας, κα. Σπυριδούλα Κουλούρη και κα. Ελένη Κόκκοτα.

 

Επισυνάπτεται αναλυτικά η επιστολή με περισσότερες λεπτομέρειες από τη ΚΕΕ για τη διάθεση της κάρτας "ΕΥ club ".

  

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIO_TYPOU_PAROXH_YPHRESIWN2_GIA_KARTA_YGEIA_20170203_F476911334.pdf
EPIMELITIRIO_KERKYRAS_KEE_F1900891431.pdf