ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ   /   CBTB   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (INFO DAY) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ‘ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ’ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΄CBTB’
22/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (INFODAYΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ‘ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ’

ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΄CBTB

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων, επαγγελματιών και πολιτών,  διοργανώνει «Ημέρα Πληροφόρησης (InfoDay) για την Προώθηση του ‘Παραδοσιακού Πρωινού’ της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας – Αλβανίας στο πλαίσιο του έργου ‘CBTB’» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 11:00, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ‘Σπύρος Δένδιας΄ 2ος όροφος, Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα.

 

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες και πολίτες θα ενημερωθούν σχετικά με το έργο CBTB, τα θέματα που εξετάζει καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματα και οφέλη του για τον τουρισμό, την γαστρονομία, τον επιχειρηματικό τομέα και την κοινωνία γενικότερα της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας - Αλβανίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έμφαση θα δοθεί στον ρόλο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου και στην πιλοτική δράση που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην περιοχή, σχετικά με το νέο κοινό σήμα/επωνυμία (brand) CBTB για την προώθηση του κοινού Παραδοσιακού πρωινού της Κέρκυρας και της διασυνοριακής περιοχής.

 

Το έργο CBTB - ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) για τη διατήρηση και προώθηση της κοινής παραδοσιακής γαστρονομίας  (Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy - CBTB)’, συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020».

 

Το έργο CBTB υλοποιείται από το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Γρεβενών (επικεφαλής εταίρος), το Chamber of Commerce and Industry of Vlora Region από Αλβανία,το National Coastal Agency από Αλβανία και το ECO-Partners for Sustainable Development από Αλβανία.

 

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην εκδήλωση απαραίτητη είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσα από την συμπλήρωση του Δελίου Συμμετοχής που διατίθεται ηλεκτρονικά από εδώέως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από το ΕΟΔΥ.

 

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης.

 

Για πληροφορίες: cbtb.corfu@gmail.com   

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos DELTIOSYMMETOCHIS-infodayCorfu_Epim_F550978005.Kerkyras(1).docx
velos DELTIOTYPOU-CBTBInfoDayCorfu_Epim_F993469923.Kerkyras(10).pdf
velos PROGRAMMA-CBTBInfoDayCorfu_Epim_F1734584429.Kerkyras.pdf